Ebben a hónapban 15% kedvezmény a munkadíjból!

Laptop burkolat, LCD hátlap, kijelző keret, zsanér, alsó ház, felső ( billentyűzetes ) burkolat törés javítása. 4.500 Ft - 19.000 Ft + Áfa között.

További képek

Laptop burkolat, LCD hátlap, kijelző keret, zsanér, alsó ház, felső ( billentyűzetes ) burkolat törés javítása. 4.500 Ft - 19.000 Ft + Áfa között.
0,00 Ft
A zsanér rögzítésére szolgáló műanyag burkolat és csavar tartó réz perselyek törése gyakran előfordul, azon a helyen ahol összehajtjuk a laptopunkat.
Leírás

Részletek

A zsanér rögzítésére szolgáló műanyag burkolat és csavar tartó réz perselyek törése gyakran előfordul, azon a helyen ahol összehajtjuk a laptopunkat. A másik eset amikor a zsanérunk másik oldala a laptop kijelző fedlapja vagy hátlapja sérül meg és szakad ki innen is a zsanér. Ekkor a hajtogatástól szétfeszül a burkolat és a kábeleket vagy az alaplapot is elnyírhatja az elszabadult zsanér. A csavar rögzítő kis anyák, amelyek rézből vannak és a műanyag burkolatba vannak ágyazva, forrasztva kiszakadnak a helyükről, így a zsanér szétfeszíti a burkolatot. Megoldható a javítása akkor is ha már hiányzik a burkolat sarka vagy egyes darabjai. Az ár a sérülés mértékétől függ, ezért nagyon változó, érdeklődjön!

Eltört laptop zsanér ház burkolat hátlap fedlap, törött kiszakadt laptop persely javítás Budapest VII. kerület

Ha eltört is a zsanér vagy a burkolat, nem kell méreg drágán cserélni!
Mi megjavítjuk!

 • nem lehet lehajtani a kijelzőt, mert feszíti a burkolatot a laptop zsanérLaptop zsanér burkolat törés
 • elnyílt az alsó burkolattól a kijelző
 • hápog és szétfeszült a nyító mechanika
 • laptop zsanér laza, szorul vagy eltört, érdemes e házilag javítani, ár
 • széttört az LCD hátlap
 • a burkolat széttört leesett a laptop
 • az LCD keret eltört és nem lehet visszapattintani
 • a felső burkolatból kiszakadtak a csavar perselyek és nem lehet a csavarokat visszacsavarni
 • nem lehet a zsanért vagy a burkolatot beszerezni
 • törött ház burkolat, repedt műanyag rács a zsanér tartó rész mellett
 • túl drága a burkolat vagy a zsanér anyagköltsége
 • csak kijelzővel együtt cserélné a gyártó a törött laptop burkolatot, hátlapot pl: HP

Ismer valakit aki örülne ennek a lehetőségnek? Értesítse, ossza meg ezt a cikket a facebookon a jobb oldali ikonnal!

Hozza el hozzánk törött laptop burkolat vagy törött zsanér hibás készülékét, kidolgoztunk egy ragasztásos - forrasztásos eljárást, ezért a gyakran beszerezhetetlen alkatrészt nem kell cserélnie!

Mi akkor is megjavítjuk a törött vagy zsanér hibás készülékét, ha már minden szerviz lemondott róla, vagy ha olyan árat kapott, hogy elment tőle a kedve, kérjen árjánlatot a fenti menüben! 

Nézze meg videónkat! Laptop burkolat törés, zsanér rögzítés javítása

Korábban főleg az MSI laptopokra volt jellemző, most az ACER a Packard BELL és az ASUS egyes típusait és a slimes valamint az ultrabook gépek hibái ezek a burkolat és zsanér törések

 • Okai főleg a réz persely beágyazása a műanyagba
 • nem elegendő a laptop műanyag burkolatának a vastagsága, ezért a réz persely kiszakad, amikor a zsanérnál elkezdjük ki be nyitni zárni
 • gyakran kevés helyen rögzítik, olyan is láttam már, hogy a teljes zsanért csak egy - egy csavar tartotta
 • egy idő után egyszerűen fellazulnak a zsanért és a burkolatot tartó csavarok, kezdetben azt érzékeljük, hogy laza, aztán jön a törés.
 • ha azt érezzük, hogy fellazult akkor rögtön hozza be az Itech szervizbe, mert olcsóbban meg tudjuk javítani, mint mikor már szétesett
 • slimes kijelzővel rendelkező laptopoknál lehet olyat látni, hogy annyira penge vékonyra gyártják a hátlapot, hogy az már vicc ( pl: Samsung  )

Mindenféle zsanér törést, burkolat sérülést meg lehet javítani?

A zsanér pálca is képes eltörni ( ez az a lemez amihez a kijelző van csavarozva ), egyszerűen letörik a zsanérról és szétszakítja a műanyag hátlapot is, ezeket is tudjuk javítani még akkor is ha hiányoznak belőle darabok. Ha olyan anyagból van a zsanér ami nem forrasztható ( pl egyes öntvények ) akkor azt cserével tudjuk javítani.

Mi a helyzet ha az alsó burkolat és a felső burkolat is szét van törve?

Ezek a törések és az alsó valamint a felső burkolat törése főleg a Packard Bell és az Acer típusokra a legjellemzőbbek. Ilyenkor a csavar perselyek mindkét oldalról felszakadnak, de semmi vész, ezeket is tudjuk javítani!

A törött felső ház elnyírta elvágta az LCD kijelző kábelt és néha magától bekapcsol a notebook

Sajnos leggyakoribb, hogy pont a zsanér mellett törik el a ház vagy más néven a burkolat, és ezen a részen vezetik az LCD LCDS kábelt is valamint nem egyszer itt található a bekapcsoló gomb is és annak a vezetékelése. Ilyenkor néha vibrál vagy szétesik a kép, mert az LVDS kábel már szakadt. Ha a bekapcsoló gombot nyomja a törött burkolat akkor idegesítő, hogy munka közben véletlenszerűen kikapcsol a gépünk vagy néha magától bekapcsol, mintja önálló életet élne.

Ezeket a kábeleket tudjuk javítani és a bekapcsoló power gombot is amennyiben sérülés érte. A burkolati elemeket és a rácsot és a zsanért szintén.

Nem lehet szétszerelni a laptopot, mert az egyik csavar menete vagy a csavar feje elroncsolódott, megszakadt? Mi megoldjuk!

Sok olyam esettel találkozunk, hogy nem a megfelelő csavarhúzóval próbálják szétszedni a laptopot egy takarítás vagy egy karbantartás alkalmavál és valamelyik csavar úgy tönkremegy, hogy aztán lehetetlen szétszedni a gépet. Erre kidolgoztunk egy eljárást, amivel meg lehet oldani a szétszerelést, anélkül, hogy különösebb kárt tennénk a gép burkolatában.

MSI laptop burkolat, zsanér, keret, bezel, LCD hátlap, ház törés

Az MSI laptop és megabook szériák jellemző hibája, hogy az alsó és felső műanyag burkolatból kiszakadnak a csavart tartó fészkek - ezek réz perselyek - és így a zsanér mát nem bírja megtartani a kijelzőt. A kijelző hátlapjának a sarka is egyszerűen letörik a zsanér pálcájával együtt. Mivel ezeket az alkatrészeket már nem forgalmazzák, ezért mi kidolgoztunk rá egy megoldást, ezért meg tudjuk javítani a burkolat és zsanér sérült MSI készülékeket.

Laptop zsanér laza

Több oka lehet ha laza, lötyög, könnyen hajtható vagy csak egyszerűen hátra esik, zuhan a kijelző. Általában ki van szakadva a tartó csavar vagy csak egyszerűen meg kell húzni a csavarokat. Ne álljunk azért neki otthon szétszedni, mert ha eddig valaki nem csinált még ilyet több kárt okozhat, mint hasznot. Ha kitört a csavar tartó anya - fészek vagy hívjuk perselynek ami a műanyagba van forrasztva, akkor is tudom javítani.

Laptop zsanér szorul

Valóban megszorulhat a laptop zsanér, és emiatt eltörtheti a burkolatot is, de ne fújjuk be WD40 - el! Ezzel csak nehezebbé tesszük a javítását. Kaptam már olyan laptopot, ami úszott az olajtól, mert szorult a zsanérja, a kijelző bele is halt az olajozásba. Ha darabokra törte a burkolatot akkor is meg tudom javítani.

Laptop zsanér javítás házilag

Nem állítom, hogy házilag nem lehet megjavítani, de ha valaki még nem szedett szét laptopot, nem ismeri a forrasztást és a megfelelő anyagok összetételét és nincs hozzá alkatrésze akkor ne fogjon hozzá. Sok házilagos megoldást láttam, a legtöbb nagyon sok kárt csinált. A legtöbben áthajtanak rajta néhány facsavart, ami szerintem nem jól mutat és néhány hétig szokta bírni a nyitogatást, aztán behozzák javításra. Ezt is meg lehet csinálni, de az óriási facsavar nyomai azért picit látszanak utána. Volt akinek az alaplapot is sikrült átfúrni egy előfúrással.

Laptop zsanér ár

Laptop típusától függ az ár, ha cserélni kell a zsanért ( ritka eset ) ennek a költsége kb 3.000 Ft és 19.000 Ft + Áfa között lehet, nagy a szórás, mert elég nagy a kínálat. A fenti menüben lehet árajánlatot kérni rá. 
Ha nem kell cserélni, mert lehet javítani az ár a sérülések mértékétől függ, kb 3.000 Ft - 19.000 Ft + Áfa a leggyakoribb. Ezek az alkatrészek szoktak sérülni a zsanér vagy a burkolat törése, szorulása esetén: alsó burkolat törés, felső burkolat törése, zsanér vagy a zsanér pálca sérülése, lcd kijelző hátlapja esetleg a keretje.

Laptop burkolat festés

Korábban vállaltunk burkolat festés, dekorációt mindenféle mintával, mert volt egy kolléga aki nagyon szépeket alkotott, de ma már nem csinálja, ebből a szolgáltatásból annyi maradt meg, hogy kívánságra leszedjük a festeni kívánt alkatrészt ami általában a kijelző hátlapja és az ügyfél elviszi lefújni, majd visszaszerüljük. A másik hasonló megoldás a laptop matrica, ami viszont kapható az üzletünkben azonnal.

Laptop burkolat csere

Ritkán kell a laptop a burkolatot cserélni, mert meg tudjuk javítani a fent leírott módokon, de ha karcos vagy valamilyen okból mindenképpen cserélni kell a burkolatot akkor a fenti menüben lehet rá árajánlatot kérni.

Laptop burkolat ár

Az ár az alapján alakul, hogy konkrétan mit kell cserélni. A fenti menüben az árajánlaton fülnél írja le melyik alkatrész sérült és adunk rá árat. Alsó burkolat ( ez a laptop ház alja ), felső burkolat ( ez az amiben a billentyűzet van ), LCD hátlap vagy kijelző hátlap ( ez a laptop kijelző hátlapja ), LCD bezel vagy keret.

Vélemények

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.